main logo
584

Ceban: 60 de terenuri pentru copii vor fi amenajate în Capitală

În viitorul apropiat, la Chişinău vor fi amenajate încă 60 de terenuri de joacă pentru copii, a anunţat deputatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban.

Ceban: 60 de terenuri pentru copii vor fi amenajate în Capitală

Potrivit agenţiei Infotag, el a menţionat pe reţelele sociale că, anterior, "în mai puţin de 15 luni, au fost amenajate 180 de terenuri noi de joacă", transmite Știri.md.

„Toate acestea au fost posibile atât prin contribuţie directă de la buget în baza programului cu destinaţie specială propus de socialişti, cât şi contribuţie personală sau atrasă a consilierilor municipali şi deputaţilor", a spus Ceban.

Potrivit lui, "lucrările pentru instalarea noilor terenuri urmau a fi începute încă în aprilie, dar licitaţia de selectare a agentului economic a fost blocată de mai multe ori".

„Sper că e doar aspect concurenţial, nu şi rea intenţie", a subliniat Ceban.

El a remarcat că "în această săptămână a transmis demersurile necesare pentru reparaţia terenurilor de joacă din parcurile Ştefan cel Mare şi Catedralei, care au ajuns de ceva timp într-o situaţie mai puţin plăcută".

„De asemenea, în cadrul programului municipal al socialiştilor de reabilitare a infrastructurii municipale, peste ceva timp vor începe reparaţiile terenurilor sportive şi celor de joacă pe mai multe adrese", a spus socialistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării