main logo
1404

Ceartă ca la ușa cortului, în trafic. Doi șoferi s-au înjurat reciproc

Conflict ca la ușa cortului, în plin trafic. Un șofer a plasat pe rețelele sociale imagini cu momentul în care un alt automobilist mai întâi îi taie calea, apoi oprește în fața sa, iese din mașină împreună cu pasagerii și-l ia la înjurat.

Ceartă ca la ușa cortului, în trafic. Doi șoferi s-au înjurat reciprocFoto: captură video

Totul a avut loc în data de 4 decembrie, în jurul orei 14.00, pe strada Ceucari din cartierul Poșta Veche, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Potrivit autorului postării, șoferul care ar fi inițiat conflictul susținea că acolo sunt două benzi de deplasare în aceeași direcție și că el avea dreptul să execute acea manevră.

Tinerii agresivi ar fi plecat de la fața locului doar când șoferul din mașină a spus că sună la poliție. Conflictul însă nu s-a finalizat.

După ce imaginile au apărut pe internet, automobilistul agresiv ar fi intervenit în comentarii, unde i-ar fi înjurat pe toți internauții care nu i-au ținut parte.

Apoi, tot el, prin mesaje vocale directe l-a amenințat pe oponentul său că va depune plângere la poliție pentru agresiune verbală.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că poliția a fost alertată despre caz.

Ambii șoferi implicați urmează să fie audiați suplimentar pentru, iar automobilistul agresat va fi supus expertizelor pentru a-i fi stabilită gravitatea leziunilor pe care le-a suferit.

După acumularea probatoriului, agentul constatator va lua o decizie legală pe cazul dat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării