23 oct, 2018 16:58
4 833
0
Cea mai sexy judecătoare din lume, percheziționată la Chișinău
23 oct, 2018 16:58
4 833
0

Una din judecătoarele reținute astăzi, de ofițerii Centrului Național Anticorupție este Svetlana Tizu, cunoscută ca fiind cea mai sexy judecătoare, nimerind chiar și în presa internațională datorită pozelor extravagante.

Glamour și ținute sumare, asta afișează pe profilul său de pe o rețea de socializare Svetlana Tizu, una dintre judecătoarele reținute astăzi de către ofițerii CNA. 

Femeia pozează îndrăzneț în ipostaze provocatoare, pe motocicletă într-un aeroport, dar și la petreceri, îmbrăcată în ținute sumare, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

Judecătoarea din Republica Moldova Svetlana Tizu a ajuns în atenția presei internaționale, datorită pozelor sale provocatoare postate pe Facebook. Portalul britanic Daily Mail o cataloghează drept „cea mai sexy magistrată din lume”.

Pozele sale extravagante nu sunt unicul motiv pentru care Tizu a ajuns în presă. În anul 2017, aceasta a fost filmată în timp ce se plimba cu Anatolie Țurcan, membru al Consiliului Superior al Magistraturii în timpul orelor de muncă. 

Pe atunci, presa pomenea despre o posibilă idilă a lor din cauza faptului că au fost filmați ținându-se de mână.

Un fapt interesant despre care a scris presa în 2015 este că după ce a fost numită în funcție, dânsa a apreciat paginile Prim-ministrului de atunci, Vlad Filat, dar și fostului Ministru al Justiției, Oleg Efrim.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter