main logo
692

Ce trebuie să știe elevii moldoveni care vor să își continue studiile liceeale la Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași a făcut publice informațiile referitoare la felul în care elevii din R. Moldova își pot continua studiile preuniversitare la liceele din Iași.

Ce trebuie să știe elevii moldoveni care vor studii liceeale la IașiCe trebuie să știe elevii moldoveni care vor studii liceeale la Iași

Atfel, conform documentului, dosarele de înscriere se pot depune personal la Colegiul Mihai Eminescu din Iași, situat pe Strada Mihail Kogdlniceanu, nr 10, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

Comisia de preluare a dosarelor elevilor din R. Moldova iși desfășoară activitatea incepând cu 10 iulie până pe 17 iulie, ora 16:00.

De asemenea, doritorii de a-și face studiile preuniversitare la Iași mai pot trimite dosarul prin poștă, la adresa: Inspectoratul Școlar Judelean Iași - România, Municipiul Iași, Strada Nicolae Bălcescu, nr.26, Cod poștal: 700117 - Pentru Comisia de Admitere 2018.

Dosarele care ajung la destinație după 17 iulie 2018, ora 16 nu vor fi luate in considerare.

Ce acte trebuie să conțină dosarul de înscriere și cum se face calculul mediei de admitere, aflați în documentul următor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării