main logo
560

Ce te așteaptă la cea mai fermecată cursă a anului

Sărbătorile de iarnă întotdeauna sunt asociate cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, cu mandarine și cadouri dulci sub brad.

Ce te așteaptă la cea mai fermecată cursă a anului

De asemenea, sărbătorile de iarnă la Chișinău se asociază și cu singura cursă de carnaval pentru întreaga familie – Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018. De aceea, pe 16 decembrie, strada centrală a capitalei se va transforma într-un traseu cu surprize interesante!

Participanții urmează să alerge 3 km de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare. Dar aceasta nu este totul, altfel „Maratonul de Crăciun” nu ar fi cea mai fabuloasă cursă a anului. În timp ce vor alerga, alergătorii va trebui să colecteze și cadouri, pe care le vor pune în pungile lor magice.

Miracol de Crăciun pentru fiecare 

Încă o tradiție în ajunul sărbătorilor de Anul Nou este de a dărui un miracol altcuiva. „Maratonul de Crăciun” nu este o excepție. Această cursă este organizată nu numai pentru distracție, bună dispoziție și cadouri, dar și pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale. 

Dansează ... participă toți!

Oricine poate face parte din acest eveniment sportiv unic. Vino cu prietenii, întreaga familie, într-o companie bună, sau cu animalele de companie. Va fi distractiv pentru toată lumea! Condițiile principale ale acestei curse necompetitive sunt costumul mascat și buna dispoziție. 

Partea festivă a evenimentului va începe la ora 09:30. Startul cursei va fi dat la ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Costul participării - 100 de lei.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați link-ul: https://craciun.md/ro/Register

Cursa de Crăciun este organizată de organizația sportivă Sporter, cel mai popular forum pentru femei - mama.md, cel mai mare panou de anunțuri din Moldova -999.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării