6 noi, 2018 11:40
332
0
Ce te așteaptă la cea mai fermecată cursă a anului
6 noi, 2018 11:40
332
0

Sărbătorile de iarnă întotdeauna sunt asociate cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, cu mandarine și cadouri dulci sub brad.

De asemenea, sărbătorile de iarnă la Chișinău se asociază și cu singura cursă de carnaval pentru întreaga familie – Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018. De aceea, pe 16 decembrie, strada centrală a capitalei se va transforma într-un traseu cu surprize interesante!

Participanții urmează să alerge 3 km de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare. Dar aceasta nu este totul, altfel „Maratonul de Crăciun” nu ar fi cea mai fabuloasă cursă a anului. În timp ce vor alerga, alergătorii va trebui să colecteze și cadouri, pe care le vor pune în pungile lor magice.

Miracol de Crăciun pentru fiecare 

Încă o tradiție în ajunul sărbătorilor de Anul Nou este de a dărui un miracol altcuiva. „Maratonul de Crăciun” nu este o excepție. Această cursă este organizată nu numai pentru distracție, bună dispoziție și cadouri, dar și pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale. 

Dansează ... participă toți!

Oricine poate face parte din acest eveniment sportiv unic. Vino cu prietenii, întreaga familie, într-o companie bună, sau cu animalele de companie. Va fi distractiv pentru toată lumea! Condițiile principale ale acestei curse necompetitive sunt costumul mascat și buna dispoziție. 

Partea festivă a evenimentului va începe la ora 09:30. Startul cursei va fi dat la ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Costul participării - 100 de lei.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați link-ul: https://craciun.md/ro/Register

Cursa de Crăciun este organizată de organizația sportivă Sporter, cel mai popular forum pentru femei - mama.md, cel mai mare panou de anunțuri din Moldova -999.md.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter