main logo
3201

Ce spune procurorul despre dosarul tinerei care și-a ucis mama la Comrat

Dosarul tinerei din Comrat care la finele anului trecut și-ar fi ucis mama cu o deosebită cruzime a fost expediat în judecată. Procuratura din Găgăuzia a finalizat urmărirea penală pe acest caz și l-a transmis spre examinare la Judecătoria Comrat.

Ce spune procurorul despre dosarul tinerei care și-a ucis mama la ComratFoto: tv6.md

În cadrul investigației, a fost dispusă efectuarea expertizei psihiatrice a inculpatei, iar comisia de specialitate a recunoscut-o iresponsabilă, transmite Știri.md cu referire la Tv6.md.

VICTOR CÎLCIC, procuror: „Măsurile de executare sunt cu caracter medical, nu pedeapsă. Omul va fi lecuit. Acest tratament trebuie să dureze până la însănătoșirea definitivă a pacientei”.

Prin urmare, tânăra a fost internată în Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală. Acum instanța urmează să decidă dacă va rămâne într-o instituție psihiatrică cu supraveghere obișnuită sau va fi plasată într-o instituție medicală cu supraveghere riguroasă.

SERGHEI COVALENCO, avocat: „Eu consider că ea trebuie să fie trimisă la tratament, dacă va fi decis că ea este vinovată”.

Tragedia a avut loc în luna decembrie, anul trecut, în apartamentul tinerei din Comrat. În rezultatul unui conflict iscat cu mama sa, aceasta i-ar fi aplicat femeii multiple lovituri de cuțit, în urma cărora victima a decedat pe loc.

Până acum, tânăra de 21 de ani nu a oferit niciun fel de declarații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării