main logo
3399

Ce spune Poliția despre focurile de armă din preajma casei Zinaidei Greceanîi

Poliția Capitalei vine cu informații privind incidentul din această noapte în preajma casei speakerului Legislativului, Zinaida Greceanîi, au fost auzite mai multe împușcături.

Ce spune Poliția despre focurile de armă din preajma casei lui Greceanîi

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție a mun.Chișinău, Natalia Stati, pe cazul dat a fost inițiat un proces penal și se întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor care au efectuat împușcăturile, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„La data de 08.11.2020, ora 05:00, în Inspectoratul de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a parvenit informația, precum că în mun. Chișinău, str. Gherman Pîntea, se aud împușcături în stradă.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție pentru stabilirea circumstanțelor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că nimeni nu a avut de suferit. Totodată, au fost ridicate 5 tuburi de cartușe, care urmează a fi transmise la expertiză”, a declarat Stati pentru reporterii Deschide.MD.

Potrivit ei, pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. La moment, ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor care au efectuat împușcăturile.

Amintim că ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat au alertat în această noapte Poliția după ce în apropierea casei unde locuiește președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au fost auzite mai multe împușcături.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării