main logo
754

Ce spune Cavcaliuc despre minorii prezenți la protestul de la Guvern

„O deducție a dumneavoastră” - așa a comentat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, faptul că la contramanifestația față de flashmobul organizat de blocul ACUM împotriva scumpirilor participă copii, lucru care se vede cu ochiul liber.

Ce spune Cavcaliuc despre minorii prezenți la protestul de la Guvern

„Este o deduciție a dvs., sunt presupuneri ale dvs. Acest lucru trebuie verificat, poliția documentează”, a spus Cavcaliuc, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Iar întrebat de ce poliția nu a intervenit pentru a nu permite contramanifestanților să ajungă în fața Guvernului, în situația în care aceștia s-au adunat din timp pe strada 31 august și poliția, prezentă în număr mare în PMAN, ar fi putut opri contramanifestanții să vină peste oamenii prezenți la flashmobul împotriva scumpirilor, Cavcaliuc a spus că poliția a acționat „excelent”, dar și „poliție foarte multă nu există”.

„Dar de ce dvs. credeți că trebuia să intervenim? E viziunea dvs. Eu mă conduc de legislație. Foarte multă poliție nu există. Poliția a aplicat măsuri standard pentru a separa cele două tabere. Procedura prevede un anumit mod de intervenție și noi am făcut acest lucru excelent”, a mai spus Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării