336
0
Ce spun vloggerii străini despre muzica românească
336
0

În ultima vreme, pe Youtube au început să se popularizeze așa-numitele react videos. Așa cum sugerează numele, acestea sunt filmulețe cu oameni care reacționează la alte filmulețe.

Trendul este atât de răspândit, încât îl poți împărți în mai multe categorii, în funcție de content-ul la care se reacționează, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Una din categorii e cu muzică, adică oameni care pretind că ascultă pentru prima dată o piesă anume și se exteriorizează pentru tine. 

Așa au ajuns în trending tot felul de străini care reacționează la muzica românească. Vice a selectat câțiva vloggeri care reacționează la interpreți originari români, printre aceștia se numără și grupa O-Zone (mai exact, piesa Dragostea din Tei), Carla’s Dreams și Mihai, persoane care deși s-au făcut remarcate peste Prut, sunt originare din Moldova.

Primul vlogger este din America. Acesta a ascultat „Dragostea din Tei”, a explicat cât de răspândită a fost pe vremuri și cât de mult s-au distrat oamenii cu ea. Vedeți reacția începând cu cu minutul 9:05.

Tot acest vlogger a ascultat și piesa lui Carla’s Dreams, „Sub pielea mea”. A fost cea mai lăudată melodie. A apreciat totul la ea: flow, voce, beat, clip (doh) și i-a dat 100/10. Acum, piesa face parte din playlistul lui. Vezi reacția americanului de la minutul 01:23.

Un alt vlogger care a ajuns la muzica românească este din Germania. Acesta a vorbit despre duelul dintre The Motans și Delia. Tânărul a ascultat piesa „Rămâi”, însă nu a rămas foarte impresionat. Vedeți reacția începând cu minutul 03:14.

Un alt vlogger străin a început videoul său cu piesa Iulianei Beregoi, „Vina Mea” (0:27), a continuat cu piesa lui Carla’s Dream, „Sub pielea mea” (01:19), și desigur nu a trecut cu vederea renumita „Dragostea din Tei”(05:18), despre care a spus că e o piesă legendară.

Un alt vlogger străin a vorbit despre Irina Rimes și The Motans, mai exact despre piesa „Poem”.

O altă piesă analizată de vlogger este „Mă Ucide ea”, a lui Mihail. Vloggerul a apreciat pasiunea cântărețului și acea răgușeală dură din vocea sa. Pe la jumătatea piesei, omul deja dansa și simțea fiecare emoție transmisă de Mihail. S-a folosit chiar și de Google Translate, ca să înțeleagă mai bine versurile. Evident, i-a plăcut enorm.

Tot acest vlogger a analizat și „Dragostea din Tei”, doar că interpretată de concurenta de la „Vocea Ucrainei”, Ectaerina Begu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter