624
0
Ce spun șoferii mașinilor prinse sub acoperișul prăbușit al benzinăriei
624
0

Cel puțin zece autoturisme au fost avariate, iar șoferii care se aflau în interior au tras o sperietură zdravănă. Totuși, nimeni nu a avut de suferit, iar pompierii au intervenit la descarcerarea mașinilor.

Incidentul s-a produs în după-amiaza de ieri, la o stație PECO aflată în apropiere de Aeroportul Internațional Chișinău. Acest bărbat spune că era în mașină pe care o parcase aici, când acoperișul a ajuns peste autoturismul său, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

„Eram cu cumnatul în mașină și la un moment dat s-a auzit un sunet puternic, a căzut acoperișul peste noi, am reușit doar să pun mâinile în cap, m-am speriat foarte tare, a fost pe ne așteptate”. 

Acum el spune că va cere despăgubiri de la administrația benzinăriei.

„Mașina este nouă, o să apelez la salonul de unde am procurat-o, vor evalua prejudiciul și o să acționăm în judecată, eu cred că ea nu se mai repară”.

Șoferii care s-au ales cu mașinile avariate spun că totul s-a întâmplat atât de repede, încât nici nu au încercat să-și ferească mașinile. Iar acești bărbați, au intrat la benzinărie să bea o cafea când stația a rămas descoperită.

Potrivit poliției, în jur de 10 mașini au fost avariate. Oamenii legii au înregistrat cazul și susțin că pot oferi probe șoferilor care vor decide să ceară despăgubiri de la conducerea stației PECO.

Am mers la sediul principal al benzinăriei ca să întrebăm responsabilii de acolo cum vor proceda în acest caz, însă paznicul ne-a spus că directorul nu este și că altcineva nu ne va oferi asemenea informații. 

Citește și
article image
Cum a ajuns un TIR pe acoperişul unei case
0
251
article image
Protest în zona parcului Alunelul: Oamenii au adus pancarte
0
246
article image
ACUM cere anularea legii ce permite deschiderea...
0
184
article image
Un tânăr s-a plimbat prin Chișinău pe acoperișul unui...
2
525