6 aug, 2019 22:45
1 075
0
Ce spun martorii despre bărbatul care a căzut de la etajul 7 și a murit
6 aug, 2019 22:45
1 075
0

Un bărbat, de 34 de ani, s-a stins, după ce a căzut în gol de la etajul 7. Incidentul a avut loc în această după-amiază, pe un șantier din Durlești.

Foto: captură video

Oamenii legii au pornit o anchetă, pentru a stabili dacă a fost respectată tehnica securității în timpul lucrărilor, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Era în jurul orei 15:00, când tragedia a avut loc pe un șantier de pe strada Hârtoape, din Durlești. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a căzut în gol de la etajul 7, susțin martorii.

„Ne-am apropiat, dar era prea târziu. El a căzut de sus. Era chiar pe margine. A vrut să coboare, dar s-a rupt funia și a căzut. Am auzit o bubuitură și am văzut că toată lumea aleargă. Nu avea centură, nimic.”

Oamenii mai spun că muncitorii de pe șantier nu ar respecta tehnica securității.

„- Ați mai văzut muncitori care lucrează fără echipament de protecție? - Da, mai tot timpul. Stiți cum e moldoveanul.”

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. 

Vera Petracova, medic: „Când am sosit am constatat decesul. Din spuse a căzut de la etajul 7. Sunt depistate și fracturi a coloanei vertebrale, hemoragie.”

Poliția a pornit o anchetț, pentru a stabili cum s-a întâmplat nenorocirea.

Iurie Fiodorv, șeful sectorului de Poliție Buiucani: „La fața locului este grupa operativă de la Buiucani. - Erau respectate normele de siguranță? - Va fi cazul cercetat și vom stabili dacă a fost respectată tehnica securității sau nu.”

Nu se cunoaște deocamdată dacă bărbatul muncea legal acolo.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter