main logo
27253

Ce se știe despre şoferul mașinii în care a urcat fata dispărută

După 6 zile de căutări, Ana, tânăra însărcinată dispărută din Orhei, este de negăsit. Șoferul mașinii în care fata a urcat, declară că aceasta ar fi coborât imediat după ce și-a dat seama că a greșit automobilul.

Ce se știe despre şoferul mașinii în care a urcat fata dispărutăColaj: Știri.md

Potrivit Canal 5, conducătorul Fordului „este fost polițist, care a mai activat la Penitenciarul Nr.10 de tip semiînchis. Acesta a fost părăsit de soție, este șomer, iar în ultima perioadă consuma alcool în exces și era agresiv". Totodată, bărbatul refuză să conlucreze cu poliția, transmite Știri.md.

Potrivit surselor individul este divorțat, are 2 copii care se află cu mama lor în Italia, femeia fiind cea care l-a părăsit. În ultima perioadă, consuma alcool în exces și era agresiv. Astăzi o persoană care îl cunoaște îndeaproape susține că acesta ar fi capabil de omor și că asupra lui plana suspecții de comitere a unei crime, pe când era comisar la Țânțăreni”

„Poliția cunoaște mai multe detalii, dar din motiv că este sub anchetă nu putem să dăm multe din aceste detalii, este important că mijlocul de transport este depistat, conducătorul auto este identificat și reținut, deja poliția își face mai departe investigațiile pentru a afla ce s-a întâmplat pe data de 12. Până când nu avem alte informații despre unde se află doamna că e de 19 ani, dar lucrăm foarte intens pe toate palierele pentru a identifica locul aflării și pentru a afla mai multă informație de la persoana reținută”, a declarat Adrian Efros, ministrul Afacerilor Interne.

Între timp, căutările tinerei continuă. Oamenii legii au intervenit cu drone și câini de căutare, iar angajații IGSU au efectuat verificări pe râul Răut.

Citește și: Momentul în care tânăra dispărută din Orhei urcă într-o mașină de ocazie

Citește și: Iubitul tinerei dispărute: Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce

Citește și: O fată de 19 ani a dispărut din Orhei. Poliția cere ajutor cetățenilor

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării