6222
1
Ce s-a întâmplat pe locul în care s-a răsturnat camionul plin cu lapte
6222
1

Revoltă și indignarea în rândul șoferilor de la noi, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care o autospecială tractează un camion fără roți.

Incidentul s-a întâmplat pe 16 august pe traseul Chișinău – Hîncești, în preajma localității Fundul Galbenii, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Acolo, unde acum o săptămână un camion ce transporta lapte  s-a ciocnit cu o mașină. În imagini se vede cum în urma tractării camionul, rămas fără roți, rămân urme negre pe asfalt. 

Potrivit autorului postării acțiunile pompierilor ar fi dus la deteriorarea unui tronson impunător de drum. Internauții, majoritatea dintre care automobiliști, au criticat dur acțiunile pompierilor.  

Aceștia au susținut că în timp ce ei „pompează” milioane de lei la bugetul de stat, achitând anual mii de lei  sub formă de taxă pentru folosirea drumurilor, tot structurile statului sunt cele care le distrug.

Amintim că, în urma impactului violent din 16 august, șoferul camionului a decedat pe loc iar alte trei persoane au ajuns la spital. 

Potrivit informației preliminare în urma unei defecțiuni tehnice,  automobilistul decedat  ar fi cel care ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit frontal în celălalt autoturism.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter