6 278
3
Ce pedeapsă îl așteaptă pe bărbatul care i-a mușcat degetul unui polițist din Hâncești
6 278
3

Șoferul agresiv care l-a mușcat de deget pe polițistul din Hâncești va apărea pe banca acuzaților.

Bărbatul este acuzat de violenţă săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcoolscopică, acțiuni comise de o persoană care nu deţine permis de conducere.

Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a acestuia în judecată, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 3 ani închisoare, transmite Știri.md.

Incidentul a avut loc pe 16 martie curent, pe traseul R-3, la intrarea în satul Bozieni, când ofiţerii de patrulare au oprit un automobil de model „Vaz”, care se deplasa neadecvat pe carosabil. 

La volanul maşinii se afla inculpatul, în vârstă de 25 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actul de identitate, conducătorul auto a refuzat. Totodată, el nu s-a supus cerinţelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool.

În replică, conducătorul auto a manifestat un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaţilor poliţiei, muşcându-l pe unul dintre aceştia de deget, provocându-i, potrivit raportului de expertiză judiciară, vătămări corporale uşoare.

De asemenea, la cerinţele legitime ale poliţiei, şoferul a refuzat şi s-a împotrivit categoric de a fi supus testului alcoolscopic, fiind reţinut, iar ulterior arestat, până în prezent fiind în custodia statului.

De notat că, inculpatul a comis aceste abateri în timpul termenului de probă, fiind condamnat, acum un an, la 3 ani închisoare, cu suspendare, pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii sau sănătăţii unei persoane.

Citește și: 

Ce pedeapsă riscă bărbatul care i-a mușcat degetul unui polițist din Hâncești

Imagini noi cu șoferul care a mușcat un polițist de deget

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter