main logo
4952

Ce hobby are Ceban de când e primar și de ce este nemulțumită soția

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, lucrează practic fără zile de odihnă, deseori ieșind din casă cu noaptea în cap.

Ce hobby are Ceban de când e primar și de ce este nemulțumită soțiaFoto: știri.md

Din această cauză a fost nevoit să renunțe la mai multe activități personale, iar puținul timp care îi rămâne îl acordă copiilor. Soția nu are o părere prea bună despre acest lucru, dar îl susține, transmite Știri.md.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a relatat, în cadrul unui interviu pentru Unimedia.info, cu ce își ocupă puținul timp liber care îi rămâne în afara graficului de muncă foarte încărcat și cum vede soția sa starea de lucruri.

„Soția are o părere nu prea bună, dar îi mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. Sper să nu dureze foarte mult, pentru că toată echipa lucrează practic fără zile de odihnă și asta pe termen lung nu este prea bine. Oamenii trebuie să aibă timp de odihnă, timp pentru familie, dar situația în oraș așa este că trebuie să intervenim prompt și să ținem la control subiectele”, a menționat edilul.

Ion Ceban spune că petrece cu copiii doar câteva ore pe săptămână: „Înainte îi duceam eu la școală și grădiniță, acum îi duce soția. În timpul liber ne jucăm, citim”.

Iar de când a venit la șefia capitalei, Primăria îi este și pe post de serviciu și de hobby, și de sport: „Nu mai am niciun hobby acum - Primăria. Nu reușesc, nu că nu aș vrea. Am practicat sportul, mai încerc câteodată să ies dimineața să alerg, deși chiar mă trezesc foarte devreme, dar suntem pe smartphone-uri și în teren, ca să gestionăm lucrurile care sunt în oraș”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării