main logo
1872

Ce face polițistul, care ar fi implicat în bătaia de lângă Atrium

Polițistul Sergiu Bradu, care a fost împreună cu Sergiu Bejenari în noaptea de 19 mai, când ultimul a fost snopit în bătaie de un grup de sportivi, continuă să activeze în organele de drept.

Ce face polițistul care ar fi implicat în bătaia de lângă Atrium

Polițistul a refuzat să facă declarații despre posibila implicare în bătaia de la Edgo-club.

Solicitat de CrimeMoldova, Corneliu Bratunov, adjunct al procurorului-șef al Procuraturii municipiului Chișinău, a comunicat că Sergiu Bradu are statut de martor în dosarul în care sunt învinuiți luptătorii K-1, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru.

Omul legii a precizat că în cazul bătăii de la Edgo-club au mai fost intentate încă 2 dosare penale. În unul figurează în calitate de învinuit Eugen Deliu, un prieten de-al sportivilor, care a fost dat în urmărire generală. Cel de-al doilea dosar, potrivit lui Bratunov, a fost intentat în privința altor persoane implicate în altercație. 

Solicitat de CrimeMoldova, Oleg Lozan, avocatul lui Aurel Ignat, a comunicat că în unul din dosare clientul său are statut de parte vătămată. Apărătorul a mai spus că nu este exclus ca printre bănuiții din cel de-al doilea dosar să figureze și polițistul Sergiu Bradu.

Bradu este ofițer în cadrul Inspectoratului Național de Patrulare. Potrivit unor martori, acesta l-ar fi provocat pe sportivul Aurel Ignat, după ce luptătorul împreună cu un prieten de-al său i-ar fi acostat prietena. Martorii susțin că altercația ar fi început la baie între Ignat și Bradu, iar paznicii le-au cerut să părăsească localul.

Sergiu Bradu a fost la înmormântarea prietenului său, Sergiu Bejenari, care a decedat în urma bătăii. Atunci omul legii avea un ochi vânăt. 

Bradu l-a însoțit pe Bejenari în noaptea de 19 mai la Spitalul de Urgență. Polițistul a refuzat să depună plângere și a explicat colegilor de breaslă, sosiți la fața locului, că s-a ales cu leziuni după ce a căzut de pe o scară. În dimineața de 19 mai la Spitalul de Urgență s-a internat și Aurel Ignat, cu o rană la cap. 

CrimeMoldova scrie că polițistul a fost surprins recent lângă sediul central al PDM, alungând protestatarii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării