main logo
2997

Ce a păţit ex-poliţistul de frontieră care făcuse dezvăluiri despre contrabanda cu ţigări

Gherghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi protejate de înalți funcționari, povesteşte că i s-a încercat atacarea e-mailului personal.

Ce a păţit ex-poliţistul de frontieră care a vorbit despre contrabandă

Mai mult, acestuia i-ar fi fost spart contul de Facebook, iar ulterior apăruse un mesaj în care scrie că acesta "a susţinut platforma DA doar din motive financiare", transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

Dacă până în 2014 grupările care se ocupau de contrabandă lucrau haotic, acum s-a creat o disciplină impecabilă între acestea și lucrează organizat. Declarațiile aparțin ofițerului în rezervă al Poliției de Frontieră, locotenent-colonelul Gheorghe Petic, făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră” .

Gheorghe Petic spune că există grupări care activează doar prin Vamă, sunt grupări care activează în afara punctelor de trecere a frontierei, prin zona verde. „Cei care lucrează prin vamă nu se implică în coridoarele făcută în afara vămii și invers”, spune ofițerul în rezervă. Potrivit lui, fiecare grupare face contrabandă cu o singură marcă de țigări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării