main logo
8769

Ce a făcut un tânăr cu 12 lăzi de struguri pe care le-a cumpărat la târg

Duminică, un bărbat a procurat 12 lăzi de struguri de la producătorii autohtoni, care și-au adus marfa în Scuarul Catedralei, însă, în loc să-și ia cumpărăturile acasă, acesta a rugat ca kilogramele de „Moldova” să fie duse la un orfelinat.

Ce a făcut un tânăr cu 12 lăzi de struguri cumpărate la târgCe a făcut un tânăr cu 12 lăzi de struguri pe care le-a cumpărat la târg

Potrivit comercianților care își vindeau marfa la târg, un domn s-a apropiat pentru a achita 12 lăzi de struguri, după care a rugat ca cele aproape 120 de kilograme de „Moldova” să fie livrate la Centrul de Plasament Casa Copilului „Preafericitul Iosif”, transmite Știri.md cu referire la zugo.md

„Stimate domn, noi am făcut așa cum ne-am înțeles. Mulțumesc dumneavoastră pentru susținerea producătorilor agricoli și sincere mulțumiri din partea copiilor care vor avea struguri la masă”, a declarat unul dintre producătorii prezenți duminică la târg.

Amintim că, duminica viitoare viticultorii se vor aduna din nou în centrul capitalei pentru a-și vinde marfa. Ruslan Codreanu a menționat, la ședința de luni a serviciilor Primărieică astfel de târguri vor fi organizate periodic, nu doar în centrul orașului, dar și în alte sectoare, pentru comoditatea cetățenilor. Oamenii vor putea cumpăra atât struguri, cât și mere, nuci, prune sau alte fructe și legume autohtone.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării