main logo
4101

Cazul unei familii cu 3 copii: Nu plătiți, nu veniți la matineu

O mamă din Chișinău s-a plâns conducerii Primăriei orașului că recent, copiii ei nu au fost primiți la matineul de la grădiniță, pentru că a acesta nu a avut de unde să achite șase sute de lei.

Familie cu 3 copii, avertizată: Nu plătiți, nu veniți la matineu

Potrivit primarului interimar al capitalei Ruslan Codreanu, este vorba despre o familie în care sunt crescuți trei copii, iar unul dintre pici și tatăl acestora sunt invalizi, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Codreanu spune că mama celor trei copii a luat legătura cu el pe rețelele de socializare, iar ulterior, aceștia au vorbit la telefon. 

Astfel, din spusele mamei, directoarea grădiniței i-a spus: „Ori plătești șase sute de lei, ori stați acasă”.

„Încercați voi să discutați cu părinții, să vedeți câtă durere au ei în suflet (…), iar directoarea de grădiniță i-a spus în batjocoră: „Copilul tău să stea acasă, dacă nu aveți bani”, s-a adresat Codreanu funcționarilor de la Primărie.

Edilul interimar a spus că părinții continuă să-i scrie mesaje în care-i trimit imagini cum directorii de grădinițe cer bani de la ei pentru diverse necesități ale instituțiilor: de la produse de igienă, până la mobilă și reparații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării