main logo
2866

Cazul tânărului bătut de un TikToker la Ciocana: IGP a demarat o anchetă internă

Tânărul de 20 de ani care a snopit în bătaie un alt tânăr de 30 de ani, în noaptea de 2 Ianuarie curent, la un club de noapte din sectorul Ciocana al Capitalei, a fost escortat la IP Ciocana și urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Cazul tânărului bătut de un TikToker: IGP a demarat o anchetă internăFoto: știri.md

Totodată, Direcția generală urmărire penală a IGP a demarat o anchetă de serviciu, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Sursele Deschide.MD, din cadrul IP Ciocana, ne-au comunicat că tânărul „TikToker” Alexandru Armașu, cel care a bătut cu picioarele un tânăr până când ultimul a ajuns în spital, a fost adus la Secția de urmărire penală a IP Ciocana, pentru a fi audiat și ulterior reținut.

Aceleași surse au ținut să menționeze că, imediat după incidentul din noaptea cu pricina, acesta ar mai fi fost audiat de ofițerii de urmărire penală, însă ar fi fost lăsat să plece la indicația lui Eugen Semedin, șeful adjunct al Secției de urmărire penală a IP Ciocana.

Solicitat telefonic, Semedin a refuzat să vorbească cu reporterul Deschide.MD, declarând că în prezent au loc acțiuni de urmărire penală și nu ne poate oferi detalii.

Semedin a evitat să comenteze de ce Armașu a fost eliberat după infracțiune, dar urmează să fie reținut pentru 72 de ore, peste mai bine de 24 de ore de la comiterea infracțiunii.

Faptul că Armașu urmează să fie reținut a fost confirmat și de către Eugeniu Jovmir, șef adjunct al Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana. Jovmir a mai menționat că urmează să fie verificate și acțiunile sau inacțiunile ofițerilor de urmărire penală de la IP Ciocana.

De altă parte, Eugen Cracan, șeful interimar al Direcției inspectare efectiv, susține că s-a sesizat în legătură cu acest caz și, în comun cu Direcția generală urmărire penală, se investighează toate circumstanțele acestui caz.

La rândul său, Alexandru Ciobănaș, șeful DGUP, a declarat pentru Deschide.MD că a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz, inclusiv acțiunile organului de urmărire penală.

Amintim că incidentul a avut loc pe data de 2 ianuarie 2022, în jurul orei 03:30, la un club din sectorul Ciocana al Capitalei. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Drept urmare, tânărul de 20 de ani a început să-l agreseze fizic pe celălalt. În urma traumelor primite, bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență, unde a primit îngrijiri medicale și a fost internat.

Oamenii legii au identificat agresorul și au inițiat o cauză penală pentru „huliganism”.

Citește și: Chișinău: Tânăr, bătut cu cruzime la un club de noapte de la Ciocana

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării