main logo
2197

Cazul Marcelei Paladi: Ședința de judecată a fost amânată pentru mâine

Ședința de judecată pe cazul Marcelei Paladi a fost amânată pentru ziua de mâine. Întrunirea a fost întreruptă la cererea avocatului șoferului.

Cazul Marcelei Paladi: Ședința de judecată a fost amânată pentru mâine

Ședința va avea loc mâine la aceeași instanță la ora 13:00, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Luni s-au împlinit aproape 2 luni de la cumplitul accident de pe Viaduct care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Până astăzi șoferul nu a fost reținut, fiind cercetat în libertate, iar tânăra spune că nu a primit niciun apel de la el.

Marcela Paladi, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „După aproape 3 săptămâni, mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Cauza penală pornită privind accidentul de pe viaduct în care Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani, a fost lăsată fără ambele picioare, a fost expediat la Procuratura municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabil de comunicare cu mass-media.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Șoferul, care a lovit o tânără cu BMW-ul pe viaduct și a lăsat-o fără picioare este cercetat în libertate.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între 2 mașini. Victima a stat întinsă pe traseu și striga de durere. „I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul, care a filmat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării