main logo
26752

Cazul Mădălinei: Actele dosarului, sigilate pentru a proteja probele

Actele pe cazul dispariției în SUA a Mădălinei Cojocari, fetița originară din R. Moldova, sunt sigilate temporar de către un tribunal.

Cazul Mădălinei: Actele dosarului, sigilate pentru a proteja probele

Documentele cazului urmau să fie eliberate joi, potrivit presei străine, transmite Știri.md.

Anchetatorii au percheziţionat casa mamei Mădălinei, Diana Cojocari, şi a tatălui ei vitreg, Christopher Palmiter, pe 21 decembrie. Perchezițiile au avut loc la șase zile după ce mama Mădălinei a anunțat pentru prima dată poliția despre dispariția fiicei sale, dar nimeni din afara familiei fetei nu a mai văzut-o din 21 noiembrie.

În timp ce mandatele de percheziție sunt considerate înregistrări publice, un fost agent FBI cu care a vorbit Queen City News a spus că pot fi ținute secrete în funcție de ceea ce se întâmplă într-o anchetă.

Fostul agent special al FBI, Michael Tabman, a spus: „Ar putea exista câteva dovezi că ei nu doresc ca publicul să știe încă despre asta sau, cel mai probabil, ca inculpații să știe că au știut. Ar putea fi o modalitate de a le testa cunoștințele, veridicitatea lor în cazul în care vorbesc sau ceva care ar putea indica suspectului că trebuie să ascundă ceva sau să vină cu o poveste. Așadar, totul este pentru a păstra ceea ce au ei departe de viziunea publicului și a inculpaților.”

Tabman a spus că anchetatorii ar putea încerca să protejeze o probă fizică, o sursă de informații sau orice ei cred că le-ar putea compromite investigația.

În același timp, CNN a încercat de mai multe ori să-l contacteze pe avocatul Dianei Cojocari. Un purtător de cuvânt al firmei de avocatură care-l reprezintă pe Christopher Palmiter, tatăl vitreg al Mădălinei, a declarat anterior că nu poate comenta în acest moment.

„Acesta este un caz grav al unui copil ai cărui părinți clar nu ne spun tot ce știu”, a spus Thompson. „Vă rugăm să ne sunați dacă aveți informații despre martori oculari.”

Citește și:

SUA: Fiica unei moldovence a dispărut. Poliția, anunțată după 22 de zile

Dispariția fetiței unei moldovence din SUA: Ce spun vecinii

Detalii noi despre dispariția în SUA a fetiței din Moldova

Ce declară bunelul fetiței dispărute în SUA. Pe cine crede el vinovat

FBI extinde căutările fetiței moldovencei din SUA: Rudele presupun că minora a fost răpită

Ultimele imagini cu fetița moldovencei dispărute în SUA: Mama minorei, arestată

Cazul Mădălinei: Mama fetei recunoaște că s-a certat cu soțul în seara dispariției

Încăpere suspectă, descoperită de FBI în casa părinților Mădălinei

Mărturia exclusivă făcută de mama Mădălinei Cojocari, înainte de arest

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării