main logo
5361

Cazul italianului mort la Soroca: Ce povestesc iubita și vecinii

La sfârșitul lunii mai 2023, un italian de 62 de ani, Franco Bernardo, a murit în mod suspect în curtea iubitei sale moldovence din Soroca.

Cazul italianului mort la Soroca: Ce povestesc iubita și vecinii

Totul s-a întâmplat în satul Alexandru ce Bun, raionul Soroca. Mai multe surse mass-media din Italia, România și Moldova au scris că iubita bărbatului ar fi implicată în crimă, transmite Știri.md

Autopsia făcută în Italia a dezvăluit că moartea a fost provocată de asfixie mecanică în urma strangulării.

Jurnaliștii Life Md au găsit-o pe iubita italianului, iar aceasta le-a povestit că nu este vinovată și că nu este o infractoare. Femeia a mai spus că ei se iubeau, iar Franco se comporta foarte frumos cu ea.

Vecinii moldovencei spun că Franco era un om foarte bun, vesel și des se întâlneau pentru a petrece timpul împreună. După o petrecere dată în curtea casei cu vecinii, Franco a murit.

Femeia a povestit că a intrat în casă, iar când a ieșit afară l-a găsit pe iubitul său jos la pământ. 

„L-am luat de brațe să-l trezesc, l-am pus pe genunchi, el era foarte greu. Am luat apă și l-am stropit, după care l-am apucat de gulerul hainei ca să-l așez. Am sunat ambulanța, care a venit foarte repede.

Eu strigam: „Franco, Franco”, dar nimic”.

Medicii însă, când au venit la fața locului, au constatat moartea bărbatului.

După decesul constatat, moldoveanca s-a trezit cu Poliția la ușă. Femeia le-a povestit totul și a menționat că, în timpul investigațiilor, oamenii legii au găsit o sticlă de tărie goală în mașina străinului.

Cât despre cei 10.000 de euro pe care moldoveanca i-ar fi cerut de la familia iubitului său, femeia a spus că nu ea a vorbit cu familia lui Franco, ci nora sa, care a discutat cu fosta soție a italianului.

„Cadavrul stătea aici deja de opt zile. Primăria mi-a spus că trebuie de decis ceva, dacă nu, va fi înmormântat aici. Nu am cerut sute de mii”, a menționat femeia. 

Moldoveanca a respins și acuzațiile privind interesele sale de a pune mâna pe averea acestuia. „El a avut doar un apartament cu fosta soție, pe care l-au împărțit, atât”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării