main logo
2588

Cazul femeii reținute cu 2 kg de droguri: Cine urma să primească captura

Oamenii legii au reținut doi bărbați care urmau să primească două kilograme de droguri de la femeia care încercase să le introducă în Moldova în data de 13 mai curent.

Cazul femeii reținute cu 2 kg de droguri: Cine urma să primească captura

Potrivit Poliției, aceștia au vârsta de 18 și, respectiv, 24 de ani, transmite Știri.md.

În baza probelor acumulate, cei doi au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online. 

Reținerea a avut loc în flagrant, în momentul în care aceștia plasau drogurile în ascunzișuri, pentru clienți, în sectorul Ciocana al Capitalei.

Suplimentar, oamenii legii au stabilit că aceștia urmau să primească captura de două kg de droguri de tip PVP, pe care în data de 13 mai curent încercase să le introducă în țară femeia din Ucraina, lipite de corp.

În cadrul perchezițiilor desfășurate la domiciliul suspecților, în municipiul Chișinău, au fost ridicate telefoane mobile și cartele telefonice utilizate la comiterea infracțiunii, cartele bancare, 2.500 de pachețele autosigilante pentru comercializarea drogurilor, rulouri cu bandă izolatoare, cântare la scara mică, peste două kg de droguri de diferit tip (PVP, mefedronă, amfetamină, marijuana, comprimate ecstasy, metadonă, ciuperci cu efect halucinogen modelate ca produse de cofetărie).

Potrivit estimărilor inițiale, valoarea pe piața neagră a drogurilor sechestrate este de peste 1,2 milioane de lei.

Toți trei acum se află în arest preventiv pentru continuarea investigațiilor, timp în care se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Amintim că o femeie a fost depistată cu 2 kg de droguri, lipite pe corp, la intrarea în țară, prin punctul de trecere a frontierei Tudora.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării