main logo
1693

Cazul copilei violate la Sângerei: O persoană, reținută pentru 72 de ore

Oamenii legii au reținut un suspect în cazul violului minorei din Sângerei.

Cazul copilei violate la Sângerei: O persoană, reținută pentru 72 de ore

Potrivit Poliției, victima, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost ademenită de către un bărbat, apoi a plecat cu acesta la domiciliul său unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat, transmite Știri.md.

"Totodată în rezultatul cercetării cazului s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sângerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 de minute, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură spre domiciliu", anunță procurorii.

În momentul de față, victimei i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual.

Așadar, urmare a măsurilor întreprinse de către procurori în comun cu ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Sângerei, astăzi, 17 august 2022, făptuitorul a fost reținut pe un termen de 72 de ore.

În continuare, după înaintarea acuzațiilor pe caz, procurorii vor înainta demers către judecătorul de instrucție în vederea aplicării măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 de zile.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu, ne-a spus că la moment se iau în calcul mai multe versiuni expuse de victimă și urmează a fi investigate. Respectiv, Poliția verifică toate versiunile.

Totodată, victima urmează a fi examinată de medicul legist pentru a stabili mai multe detalii importante pe marginea cazului.

La momentul actual, în cadrul urmăririi penale se întreprind toate acțiunile procesuale posibile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor relevante pe caz.

Amintim că o copilă a fost găsită zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane. 

Minora a fost găsită aseară, în jurul orei 19:00, pe o stradă din Sângerei, de către un trecător care a alertat imediat Poliția.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării