main logo
7769

Caz șocant: O femeie și fiica ei de șapte ani, stropite cu acid de soț

O femeie și fiica sa în vârstă de doar șapte ani au nevoie de ajutor, după ce au fost stropite de soțul acesteia cu acid. Acestea au ajuns la spital cu arsuri deosebit de grave, au avut câteva intervenții și urmează și altele.

Caz șocant: O femeie și fiica ei de șapte ani, stropite cu acid de soțImagine simbol

„Mămica și fetița cu arsuri deosebit de grave, stropite cu acid. Eu pur și simplu nu pot să îmi imaginez măcar prin ce coșmar trec aceste suflete. Dragi prieteni, am primit apel de a ajuta un caz de o durere deosebită - o tânără mămică și fetița ei de doar șapte ani au fost stropite cu acid de soțul femeii”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook, transmite Știri.md.

Potrivit sursei, mama este de o lună internată în spital, fiind în stare critică. Aceasta a fost indusă în comă. Medicii susțin că e o minune că femeia a rămas în viață, având astfel de arsuri grave.

„Arsuri până la os. Deja a suferit câteva intervenții. Urmează altele… Mama ne imploră să le fim alături. Nu are pe nimeni care le poate ajuta”, susține sursa.

Contactată de Știri.md, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco, a confirmat faptul că, la 28 februarie curent, polițiștii au fost alertați că pe o stradă din sectorul Botanica o femeie solicită ajutor.

„Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că, în urma unui conflict în familie, femeia de 37 de ani a fost stropită de către soțul acesteia cu o substanță chimică în regiunea capului, provocându-i arsuri. De asemenea, cu arsuri s-a ales și fiica minoră a acestora, cu vârsta de șapte ani, care se afla lângă mamă în acel moment.

Ambele au fost preluate de ambulanță. Pe caz a fost pornit un proces penal pentru tentativă de omor. 

Suspectul de 56 de ani a fost reținut. Ținând cont de faptul că acesta are stabilită o diagnoză, acum se află sub supraveghere strictă într-o instituție medicală specializată până la expunerea specialiștilor despre starea sănătății lui, cu ulterioara adoptare a unei decizii legale. Potrivit legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la 15 ani”, a declarat Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție. 

Așadar, pentru început, femeia și fiica sa au nevoie nevoie de:

- O canapea care se desface. Patul pe care dormeau e ars de acid total, inclusiv cearșafurile, pernele, plapuma. Spațiul e tare mic;

- Creme/comprese de silicon/spume pentru cicatrici gen contractubex, cicatrix, biotidermal;

- Scutece pentru maturi M, pelinci de unică folosință:

- Suplimente de proteine și vitamine. Mămica e foarte slăbită.

„Vă las în privat și telefonul mămicii, pentru cei care vor să o contacteze personal, cu toate că e tare slăbită și vă rog să fiți foarte discreți dacă o sunați”.

Cei care doresc să ajute mama și fiica puteți aplica online aici sau paypal: cristina.mastac@yahoo.com (cu mențiunea „pentru Nicoleta”).

De asemenea: 

Pe card MAIB: 5397 0200 6255 9149  

La numărul de telefon Vb: 4779 1800 0552 9905 

MICB: 5188 9403 0106 6155 (pe numele Cristina Comerzan) 

Revolut: +40 (721) 782 230 https://revolut.me/ion5lyyo 

ATENȚIE, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării