main logo
13306

Caz șocant la Căușeni: O femeie și-a înjunghiat mortal copilul de cinci ani

O femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă prin aceeași metodă, însă nu i-a reușit.

Caz șocant la Căușeni: O femeie și-a înjunghiat mortal copilul de 5 aniImagine simbol

Potrivit studio-l.online, cazul a fost descoperit ieri-dimineață, 16 septembrie, într-o localitate din raionul Căușeni, transmite Știri.md

La fața locului s-au îndreptat mai multe echipaje, printre care și medicii de pe ambulanță, care au constatat decesul copilului și au transportat femeia la spitalul raional. 

Aceasta a fost internată la terapie intensivă și supusă unei intervenții chirurgicale, după care a fost transportată la un spital din Capitală.

Potrivit oamenilor legii, pe acest caz a fost deschis dosar penal. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Totodată, potrivit surselor pulsmedia.md, femeia are vârsta de 39 de ani și este originară din localitatea Coșcalia. Aceasta ar fi bolnavă psihic și s-ar afla la evidența psihiatrului. După comiterea crimei, dânsa și-ar fi tăiat beregata, însă a fost salvată și a fost internată în stare gravă în secția de terapie intensivă. Femeia mai are la întreținere o fată în vârstă de 11 ani.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării