main logo
17236

Caz șocant în Republica Moldova: O minoră de doar 11 ani a născut

O fată de 11 ani a născut cu aproximativ două săptămâni în urmă într-o localitate din Moldova. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Caz șocant în Republica Moldova: O minoră de doar 11 ani a născutImagine simbol

Potrivit poliției, urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, transmite Știri.md.

„La 13 decembrie 2023, poliția din Călărași a fost sesizată de reprezentanții unui centru de sănătate din raionul Călărași că în urma examinării medicale a unei minore de 11 ani s-a constatat că aceasta este însărcinată”, a declarat pentru IPN ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Pe 13 ianuarie fata a născut.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru viol săvârșit asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani. În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată a fost inițiată procedura de audiere în condiții speciale a minorei.

Contactați de Știri.md, reprezentanții Ministerului Sănătății au confirmat acest caz și au declarat că minora și copilul său au fost externați din spital.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării