main logo
4010

Caz revoltător: Un taximetrist a bruscat o femeie și copilul acesteia

Un taximetrist a bruscat și scos cu forța din mașină o femeie și copilul acesteia, care are mâna fracturată.

Caz revoltător: Un taximetrist a bruscat o femeie și copilul acesteiaColaj: știri.md

Într-o postare pe Facebook, femeia povestește că este pentru prima dată când se întâlnește cu o astfel de situație, transmite Știri.md cu referire la paranteze.md.

Cum a avut loc incidentul: „Chemat taxi de la Circ, fixat 2 adrese: Muncești și Asachi. Ajuns la Muncești. Zic șoferului că revin repede. Staționarea a durat maxim 10 minute, timp în care șoferul m-a sunat de 2 ori. Prima dată ca să-mi spună ca să mă grăbesc, a doua oară ca să-mi spună că finalizează comanda, să vin să-i achit și să-mi iau lucrurile. M-am întors la taxi. Repet, nu a durat mai mult de 10 minute, timp pe care puteau să-l factureze liber. Mă întorc, urc în mașină cu Darius, băiatul meu și îi zic să finalizeze traseul. El îmi zice să-i achit și să cobor din mașină. I-am zis că nu cobor și nu achit până nu ajungem la destinația finală. Șoferul a pornit mașina, a mers câteva sute de metri și a staționat. A coborât din mașină, a deschis ușa, m-a apucat de haină și m-a scos forțat din mașină, bruscându-mă încă de câteva ori.

Nu mai vorbesc de trauma psihologică a lui Darius și a mea personală. Din sute de călătorii în 2022, e primul caz de conflict major. Nicio istorie completă, motiv sau acțiune a mea, ca client, nu justifică comportamentul individului”, a scris femeia.

Mai mult, femeia mai spune că, în ultimele 9 luni, ea a adus venit companiei de taxi de 11.566 de lei.

Poliția Capitalei a comunicat pentru Știri.md că individul a fost identificat și este așteptat la Inspectorat pentru declarații.

"Cazul a fost înregistrat ieri, la ora 18:55, la Inspectoratul de Poliție Botanica. O doamnă de 31 de ani s-a plâns Poliției că a fost agresată verbal de către un angajat al unei companii de taxi, în rezultatul unui conflict iscat între ei. Bărbatul a fost identificat și urmează să se prezinte la Inspectoratul de Poliție pentru declarații.

Cazul este investigat prin prisma articolului 354 Cod contravențional, care prevede sancțiune cu amendă de la 300 la 1.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore. De asemenea va fi sesizată și Agenția pentru Protecția Consumatorului", ne-a spus ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării