main logo
2726

Caz de violență în familie: A venit la soție să se împace, dar a bătut-o

Recent, Judecătoria Soroca a pronunțat o hotărâre într-un caz de violență în familie. În ședință, bărbatul și-a recunoscut vina în fața instanței, recunoscând că a agresat-o pe mama fostei sale concubine.

Caz de violență în familie: A venit la soție să se împace, dar a bătut-oFoto: simbol

În cadrul procesului, partea vătămată a declarat că după ce fiica sa a trăit cu agresorul timp de 12 ani, au decis să se despartă, deoarece bărbatul era violent, mai ales când consuma alcool, transmite Știri.md cu referire la Observatorul.md

Timp de un an au locuit separat, dar la data de 6 ianuarie 2023 bărbatul i-a solicitat permisiunea să vină în vizită pentru a se împăca. Cu această ocazie, au invitat și vecinii, au stat la masă și au consumat băuturi alcoolice.

După ce oaspeții au plecat, bărbatul a devenit violent: mai întâi a lovit-o pe fiica sa cu palma peste față, apoi pe ea a apucat-o de păr și a lovit-o cu capul de podea, a bătut-o cu picioarele și, după, a strangulat-o cu mâinile. În ajutor i-a venit fiica, care l-a împins pe bărbat. Femeile au reușit să fugă la vecini, care ulterior au solicitat ambulanța și Poliția pentru a documenta cazul.

Dat fiind faptul că părțile s-au împăcat, agresorul a primit o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității, în mărime de 135 de ore.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării