4296
2
Cavcaliuc și-a luat rămas-bun de la colegi. Ce le-a urat lui Balan și Năstase
4296
2

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP, a anunțat sâmbătă că își dă demisia.

"În cei aproape 5 ani în calitate de conducător de rang înalt al Poliției Naționale și cei peste 19 ani dedicați activității polițienești, dar și ultimii 3 ani ca membru al Comisiei Unificate de Control pentru reglementarea conflictului transnistrean pe cale pașnică, am reușit împreună cu echipa de polițiști profesioniști și cu implicarea solidară a societății, să implementez proiecte inedite, enumerând câteva dintre ele:
- BUNICII_GRIJULII - pentru cei mai înțelepți dintre noi oamenii - 1.700 de bunici voluntari.
- NEPOȚEII_GRIJULII- cu 300 de tineri voluntari.
- O_JUCĂRIE_PENTRU_ZÂMBETUL_COPIILOR - pentru mii de copii aflați în situații de stres.
- COPIL_ȘCOLARIZAT_COPIL_PROTEJAT - pentru prevenirea abandonului școlar și a criminalității juvenile - dedicat celor 1.900 de copii.
- SUPRAVEGHERE_DE_VECINĂTATE - cu 39.719 de voluntari din toate satele țării.
- OAMENII_DE_SUCCES_INSPIRĂ- desfășurat 2 ediții cu Eugen Doga și Svetlana Sainsus.
- DIN_CULISELE_POLIȚIEI - cu informarea corectă privind activitatea polițienească a 500 tineri din satele Moldovei.

Am reușit să realizăm schimbări ambițioase și absolut necesare, să prevenim și să combatem criminalitatea prin investigarea cazurilor de rezonanță sporită, să contribui împreună cu echipa polițienească și a membrilor CUC ca, cetățenii să se simtă în siguranță la ei acasă, inclusiv pe ambele maluri ale Nistrului.

Sunt încrezător că las în urma mea o poliție puternică, modernă, curajoasă și inteligentă!

Am deplină încredere în voi, conducătorii de diferite nivele din cadrul Poliției Naționale și fiecare dintre cei peste 9.000 de polițiști din întreaga țară, că veți continua inițiativele frumoase în beneficiul comunității.

Dragi colegi, conducători, polițiști, sunt tare mândru de voi!!!", a scris fostul șef adjunct al IGP pe pagina sa personală.

În aceeași postare, Cavcaliuc le-a urat succes celor de la noua conducere a IGP și MAI, Gheorghe Balan și Andrei Năstase, declarând că e gata să colaboreze în continuare pentru dezvoltarea Poliției Naționale și siguranța cetățenilor țării.

"Cabinetului de miniștri și doamnei Maia Sandu le urez mult succes în toate începuturile frumoase pentru cetățenii Republicii Moldova!

Stimați colegi, vă îndemn să fiți solidari, sârguincioși și responsabili pentru cetățenii Republicii Moldova, care așteaptă de la Poliția Națională liniște și securitate publică, ca oamenii să poată merge liniștit la serviciu, la scoală sau la grădiniță!

Plec din poliție, dar voi fi în continuare alături de voi și cetățenii Republicii Moldova!

Vă promit să îmi depun toate capacitățile și experiența pentru a construi o formațiune politică pentru oameni și țara noastră!

Și dacă voi sau subalternii voștri nu vă veți regăsi în poliție din diferite motive, să știți că sunteți așteptați și bineveniți în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă și prosperă, așa cum o așteaptă de la noi oamenii!

Dragi prieteni, o să-mi lipsiți enorm, țin prea mult la voi, la Poliția Națională, la fiecare polițist și vreau să știți că fiecare reușită frumoasă a voastră îmi va tăia din nostalgie și îmi va umple sufletul cu fericire, pe măsura opusă, cum și fiecare lucru mai puțin plăcut auzit.

Am onoarea, stimați conducători, dragi polițiști!", a conchis Cavcaliuc.

Știri.md amintește că șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat că își va crea propriul partid.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter