main logo
8011

Cavcaliuc s-a filmat cântând pentru ofițerii din Moldova

Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o melodie pentru toți ofițerii și patrioții din Republica Moldova.

Cavcaliuc s-a filmat cântând pentru ofițerii din Moldova

Pe pagina sa de Facebook, Cavcaliuc apare la volanul mașinii de serviciu, cântând piesa "ofițerii", transmite Știri.md.

În contextul situației politice din țară, omul legii a venit cu reacții abia ieri, postând o poezie pe pagina și îndemnând lumea la calm și la păstrarea liniștii și ordinii publice în toată țara.

În cadrul unei emisiuni televizate, Andrei Năstase a spus că noul Cabinet de Miniștri nu l-a demis intenționat pe șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, așa cum au făcut-o de altfel cu șeful IGP, Alexandru Pînzari.

„Pe Plahotniuc îl așteaptă o surpriză de la Cavcaliuc. El deja a făcut tot ce trebuia să facă. Eu nu am comunicat cu Cavcaliuc, el a comunicat cu alții…”, a spus Năstase.

„În această seară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, la TV8, politicianul Andrei Năstase a lansat informația falsă precum că, eu, în calitate de șef adjunct al Poliției Naționale încerc să negociez cu el prin intermediul unor persoane interpuse, menținerea poziției mele în cadrul instituției pe care o conduc. 

Țin să precizez că acest politician, în stilul său, manipulează și dezinformează societatea cu scopul de a destabiliza situația din cadrul IGP și de a știrbi credibilitatea mea în calitate de conducător”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării