main logo
6357

Cavcaliuc cere sfaturi: Să accept o propunere ori să fac un partid nou?

Ex-șeful adjunct al IGP cere sfatul internauților privind cariera sa pe viitor.

Cavcaliuc cere sfaturi: Să accept o propunere ori să fac un partid nou?

"Dragi prieteni, oameni de bună-credință, cei care mă cunosc așa cum sunt și au încredere în mine, dar și cei care urmează să mă cunoașteți.

Odată cu demisia mea de onoare din funcția de conducător al Poliției Naționale și declararea intenției de evoluare pe dimensiunea politică am început să primesc mii de mesaje de la voi întru susținerea pasului responsabil pe care l-am făcut, dar am primit și câteva mesaje de la diverse partide politice extraparlamentare, cu propunerea preluării conducerii acestora, deoarece au mare încredere în mine și ar fi onorați să conduc în continuare anume partidul lor, fiind încrezători că vom avea mari succese. 

Sunt onorat și vreau să mulțumesc tuturor celor mii de persoane care mi-au susținut decizia și am fost profund marcat de mesajele primite, dar și recomandări și vreau repetat să mulțumesc pentru atitudine, încredere și respect, promit că nu o să vă dezamăgesc. 

Cu siguranță, îmi propun să examinez programele acestor “oferte”, să discut cu actualii lideri despre politici, ideologie, scopuri, valori etc.

Dragi internauți, cum credeți că ar trebui să procedez? Să accept una dintre propuneri sau să încep de la zero toată procedura și să înregistrez un partid nou?

Vă asigur că vă voi informa despre decizia finală și o să vă informez oficial și deschis despre acest fapt, pentru a informa nu doar cetățenii de acasă, dar și compatrioții noștri din diasporă, care la fel mi-au scris tare mulți și s-au oferit să fie alături", a scris Cavcaliuc pe rețelele de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării