main logo
2992

Călărași: Bărbatul care a împușcat în cap o persoană și-a aflat pedeapsa

Un bărbat de 61 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în penitenciar de tip închis, fiind învinuit de „omorul premeditat al unei persoane, cu folosirea unor mijloace periculoase pentru viața și sănătatea mai multor persoane”.

Călărași: Bărbatul care a împușcat în cap o persoană și-a aflat pedeapsaFoto: Imagine simbol

Potrivit Procuraturii Generale, în seara zilei de 25 iunie 2023, bărbatul în stare de ebrietate se afla în orașul Călărași, pe o stradelă din preajma domiciliului său, și a început o ceartă cu doi bărbați, transmite Știri.md.

Ulterior, fiind ofensat verbal, inculpatul i-a amenințat cu moartea. Acesta s-a dus până acasă și din safeu a luat o armă semiautomată de model „Altay”, pe care o deținea în mod legal. A încărcat opt cartușe, dar a luat și un electroșoc.

„Cu ele, la scurt timp, a revenit la locul unde se aflau aceiași doi bărbați, precum și rudele lor. Inculpatul s-a apropiat la distanța de circa patru metri de grupul dat de persoane și, fără a avertiza, a efectuat o împușcătură în capul unuia dintre bărbați, care a decedat pe loc”, comunică PG.

Pentru fapta comisă, bărbatul a fost condamnat la închisoare.

Amintim că bărbatul de 39 de ani împușcat mortal a lăsat în urmă trei copii. Potrivit martorilor, totul s-a întâmplat sub privirea fiicei mai mici.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării