main logo
582

Câțiva frizeri din Capitală au oferit tunsori gratuite bătrânilor de la Azilul Republican

Un salon din Capitală, specializat în tunsori pentru bărbați, a adus zâmbetul pe față bătrânilor de la Azilul Republican pentru Invalizi și Pensionari, oferindu-le o tunsoare gratuită, atenție și multă bunătate.

Câțiva frizeri din Capitală au oferit tunsori gratuite bătrânilor

Echipa de profesioniști în această artă a decis să facă actul nobil, fără a ține cont de timpul consumat și munca depusă pentru a le dărui grija necesară fiecărei persoane de la Azil, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

În cadrul proiectului de caritate, atât pensionarii, cât și specialiștii salonului de frumusețe, au avut parte de o zi reușită și cu multe zâmbete. Bătrâneii au împărtășit istorioare mai vesele sau mai triste, și-au adus aminte de clipele frumoase din tinerețe și de faptul că trebuie să se bucure mai mult de viață.

Echipei de frizeri i s-a alăturat voluntar și fotograful Ion Pleș Alexandru, care a reușit să surprindă frumoasele momente în imagini ce vor rămâne amintiri plăcute.

O faptă caritabilă similară acesteia este a britanicului Joshua Coombes, cunoscut ca frizerul care face, deja de mult timp, tunsori gratuite oamenilor fără adăpost, astfel reușind să le ofere ocazia să se simtă importanți și să-și recapete pofta de viață. Activitatea lui a devenit o adevărată mișcare socială, după ce tânărul făcea mici postări pe rețelele de socializare despre acești oameni, folosind tag-ul #DoSomethingForNothing (fă ceva pentru nimic).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării