main logo
2445

Catanoi, despre suspendarea sa din funcție: Acestea sunt vremurile bune

Natalia Catanoi anunță că va contesta suspendarea sa din funcția de director al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

Catanoi, despre suspendarea sa din funcție: Acestea sunt vremurile buneFoto: sanatateinfo.md

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, susținută în fața presei și a colegilor săi, transmite Știri.md.

Ea nu este de acord cu acuzațiile care i s-au adus și sugerează că cei de sus nu doresc ca ea să ocupe această funcție.

„Am activat cu omenie cu respect, în baza legii. Acum nu pot să permit să fiu călcată în picioare, să mi se calce demnitatea și onoarea mea. Orice se rezolvă, dar nu atâta timp cât mi se pune cererea pe masă ca să promovez pe cineva și să mă retrag. Nu este corect, nu este omenește.

Indiferent de decizia Comisiei de evaluare a managementului meu, sunt sigură și voi știți că în instituția asta sunt oameni profesioniști și atâta timp cât am lucrat cu profesioniști alăturea, nicicum nu poate fi managementul meu defectuos. Aici a lucrat o mână de oameni, noi toți suntem uniți și profesioniști. Și nu este corect să se spună că am lucrat defectuos. 

Eu o să contest suspendarea mea și o să revin în funcție, dar este clar că atâta timp cât pe mine nu mă vor în sistem eu nu o să pot lucra. Chiar dacă o să plec o s-o fac cu capul sus așa cum este corect, pentru că n-am încălcat legea, n-am furat și m-am comportat așa cum trebuie.

Atunci când am mers să candidez pentru postul respectiv am mers să candidez pentru oameni. Colegii m-au rugat să fac lucruri frumoase, bune pentru serviciul nostru. Am avut toată încrederea că au venit în sfârșit oameni care vor promova tinerii specialiști, care vor permite să facem lucruri frumoase. Nu a fost să fie. Asta este. Eu cer scuze că spun, dar astea sunt vremurile bune”, a declarat Natalia Catanoi, care și-a încheiat conferința de presă în aplauzele colegilor săi.

Amintim că șefa Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) a fost suspendată din funcție printr-un ordin al ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, iar în privința acesteia a fost inițiată o anchetă de serviciu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării