main logo
4048

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar gospodinele s-au apucat să facă cumpărături și să pregătească diverse mâncăruri pe care să le așeze pe masa de Crăciun. Ei bine, de pe masă nu lipsește salata boeuf. Pentru a te bucura de un gust unic și delicios, atunci ai grijă la cât timp fierbi cartofii pentru salată.

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Dacă ești atent la acest detaliu important, atunci salata ta va avea un gust unic și delicios, care va încânta papilele gustative tuturor, transmite Știri.md, cu referire la spynews.ro.

De regulă, cartofii pentru salata boeuf se fierb separat timp de aproximativ 30 de minute. Dacă respecți acest pas important, atunci cartofii din salata ta bouef vor avea un gust unic și vor oferi un gust delicios acestei rețete.

Rețetă de salată bouef

Ingrediente:

-700 gr de carne de vită, pui sau porc, depinde de gustul fiecăruia
-700 gr de cartofi
-300 gr de castraveți murați în oțet
-300 gr de gogoșari murați în oțet
-50 gr de mazăre boabe
-3 morcovi
-500 ml de maioneză
-sare
-măsline

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert și se fierbe până în momentul în care se rasolește. Se fierb și cartofii în altă oală, pentru aproximativ 30 de minute. Se fierb și morcovii cu mazărea, iar între timp se taie gogoșarii și castraveții.

Se prepară maioneza așa cum o faceți în mod obișnuit. După ce au fiert toate legumele, se taie mărunt și se adaugă într-un bol mai mare. Se amestecă foarte bine, iar înainte să puneți gogoșarii și castraveții, aveți mare grijă că aceștia trebuie storși foarte foarte bine de zeamă. Se amestecă continuu, apoi se adaugă sare și maioneză.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării