main logo
623

Cât de trainice sunt în Moldova unele genți de peste 2.000 de lei

O femeie din Leova și-a achiziționat o geantă de marca Guess pentru care a achitat peste 2.000 de lei. Satisfăcută de alegere, aceasta a purtat geanta 2 săptămâni, timp în care a descoperit că unul dintre mânerele genții s-a deteriorat.

Cât de trainice sunt în Moldova unele genți de peste 2.000 de lei

Indignată de cele întâmplate, femeia a telefonat agentul economic de nenumărate ori, solicitând preluarea legăturii cu administrația magazinului vizat, transmite Știri.md.

Vânzătoarea nu a fost capabilă de satisfacerea pretențiilor consumatoarei, prin motivarea lipsei prezenței agentului economic în cadrul punctului comercial, ulterior plecarea acestuia peste hotarele țării, ceea ce a tărăgănat cazul.

În rezultat, consumatoarea s-a deplasat la Chișinău, unde a găsit aceleași explicații neplauzibile de la reprezentanții magazinului. 

Acestea au servit ca imbold să depună o reclamație în cadrul autorității abilitate cu funcții de protecție a consumatorilor, solicitându-și dreptul de a i se restitui contravaloarea bunului necalitativ. La implicarea APCSP în soluționarea problemei abordate, revendicările menționate au fost rezolvate pe cale amiabilă, consumatoarea restituindu-și valoarea produsului procurat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării