main logo
851

Casă de 2 milioane de lei în declarația de avere a președintelui Consiliului Concurenței

Viorica Cărare, președintele Consiliului Concurenței, a indicat în declarația de avere pentru 2017 o casă de locuit în valoare de 2,1 milioane de lei, înregistrată pe un membru al familiei.

Averea președintelui Consiliului Concurenței: Casă de 2 milioane de leiCasă de 2 milioane de lei în declarația de avere a președintelui Consiliului Concurenței.

Potrivit documentului, recepția finală a imobilului de circa 300 de metri pătrați a avut loc în decembrie 2017.

Venitul declarat de familia președintelui Concurenței este, de asemenea, de cifra milioanelor.

Cărare a ridicat un salariu de circa 260 de mii de lei, iar un membru al familiei de circa 100 de mii RON (430 de mii de lei). De asemenea, familia a avut venituri de peste 2 milioane de lei din vânzarea unui teren agricol din Ialoveni și a unui teren cu casă de locuit din Durlești, scrie Crime Moldova.

Totodată, anul trecut familia a contractat și datorii de aproximativ 430 de mii de lei.

Familia Cărare deține în proprietate un teren de 180 de mii lei, cumpărat în 2016 și o casă de locuit în România, în valoare de peste 200 de mii de RON (cca 900 mii lei). De asemene, președinta CC mai deține o mașină Toyota RAV-4 de 470 de mii de lei, procurată în 2017.

Activele financiare declarate de familia Cărare constituie circa 2 mii de lei, 19 mii de euro, 6 mii de dolari și 4 mii de RON.

Viorica Cărare conduce activitatea anticoncurențială din 2012.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării