main logo
1101

Cartierul Telecentru prinde culoare: Cum arată podul pictat de voluntari

După 7 zile de lucrări intensive, podul de la Telecentru a prins viață. Echipa de voluntari, în frunte cu muralistul Dmitrii Potapov, mânuiesc pensulele de cu zori.

Cartierul Telecentru prinde culoare: Cum arată podul pictat de voluntariFoto: captură video

Astfel, elementele brandului turistic al Republicii Moldova „Pomul Vieții” obțin culoare și farmec. Muralistul spune că pictura va fi gata la începutul lunii septembrie și speră că aceasta va bucura privirile locuitorilor Capitalei, dar și ale vizitatorilor, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În fiecare dimineață, la ora 8, muralistul Dmitrii Potapov este deja cu pensula în mână, la podul de la Telecentru. Acesta pictează continuu, câte 13 ore pe zi, și rar își permite să facă o pauză. Deși este destul de solicitat, tânărul nu cedează.

„Este obositor. Vin dis-de-dimineață, în jurul orei 08:30, uneori mai devreme. Plec de aici, de obicei, pe la 23.00”, spune Dmitrii Potapov, muralist.

Podul de la Telecentru are o suprafață de 4.000 de m2, care urmează să fie pictată cu aproximativ 2.000 de litri de vopsea. Inițiativa face parte din Campania Națională #NEAMPORNIT, care are scopul de a promova turismul intern și locurile neexplorate din Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării