main logo
5565

Carmen Tănase: Moldovenii sunt mult mai prietenoși decât românii

Actrița de teatru și film din România Carmen Tănase se află într-o vizită în Republica Moldova și spune că la Chișinău se află ca acasă. Cât despre moldoveni, actrița menționează că ei sunt foarte drăguți și modești.

Carmen Tănase: Moldovenii sunt mult mai prietenoși decât româniiFoto: Captură de ecran

Carmen Tănase spune că nu vizitează prea des Republica Moldova. Afirmațiile au făcute în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, transmite Știri.md. 

„Nu vin des, din păcate, pentru că nu am motive să vin. În vacanță eu oricum nu am mai plecat de vreo cinci ani, așa că aș fi ipocrită să spun că vin în vacanță la Chișinău, că am atâtea locuri de văzut. Chișinăul l-am văzut măcar, prin Moldova am mai fost. Nu mai apuc să merg în vacanțe deloc”, spune Carmen Tănase. 

Actrița spune că i se pare la Chișinău ca acasă și nu i se pare că vine într-un loc străin, pentru că și în România, și în Moldova, sunt români. 

După spusele sale, accentul moldovenesc nu o deranjează deloc. Aceasta spune că se simte influența limbii ruse, și acest lucru este normal, însă nu o deranjează acest fapt. 

„Când eram eu actriță la Iași și aveam televiziune din Moldova, era un râs de groază, pentru că erau niște expresii foarte ciudate pentru noi. De exemplu, pălitură de osândă, de aia de la fotbal, lovitură de pedeapsă. Mai erau și altele, bunelul în loc de bunicul, astea ne amuzau foarte tare, dar mie îmi plac”, a spus actrița din România. 

Despre oamenii din Moldova, Carmen spune că moldovenii sunt deschiși, modești, mult mai prietenoși decât în România. 

„La noi sunt un pic mai închipuiți, aici sunt mai drăguți, normali, modești. Mie așa îmi plac oamenii, să fie normali, nu cu aere”, susține aceasta. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării