main logo
846

Carla’s Dreams se numără printre cei mai scumpi artiști din România

Moldovenii de la Carla’s Dreams sunt printre cei mai scumpi artiști care concertează în România, iar onorariul cerut pentru concertele susținute au fost din ce în ce mai mare.

Carla’s Dreams se numără printre cei mai scumpi artiști din RomâniaCarla’s Dreams, artiștii cei mai scumpi din România. Ce onorariu cer

Astfel, potrivit Capital.ro, în 2016 Carla’s Dreams cerea pe un spectacol de şase ori mai mult ca în 2014, transmite Știri.md

Proiectul muzical Carla's Dreams a luat fiinţă în anul 2012 în Republica Moldova. 

În apariţiile publice, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă şi ochelari de soare, iar faţa îi este mascată.

Proiectul este un fenomen în social media şi se bucură de popularitate în industria muzicală din R Moldova şi din România. 

În 2016, reprezentatul trupei s-a alăturat juriului XFactor, concurs muzical desfășurat la un post important de televiziune de la București.

Pe un singur concert, trupa Carlaʼs Dreams cere nici mai mult nici mai puţin de 12.500 de euro.

În 2016, Carla’s Dreams cerea 9.500 de euro pe un spectacol, de şase ori mai mult ca în 2014.

Cei de la Holograf cer pe un concert suma de 10.000 de euro, Voltaj  cântă pentru 8.000 de euro, Iris ia pe un concert 7.000 de euro, iar Direcţia 5 încasează 6.000. 

Cei de la Mandinga încasează pe un concert 5.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării