main logo
10638

Carla’s Dreams a renunțat la mască pentru a-și învăța iubita să conducă

Carla’s Dreams a fost din nou prins fără mască. Se pare că solistul nu se pricepe doar la muzică. Acum o face pe instructorul auto. Conform presei din România, artistul a fost surprins în zona de nord a Bucureștiului, în timp ce-i preda iubitei sale lecții de șoferie.

Carla’s Dreams a renunțat la mască pentru a-și învăța iubita să conducă

Acum, cel care a fost misterios o bună bucată de timp a dat de paparazzii cancan.ro, iar aceștia i-au descoperit o nouă îndeletnicire: cea de instructor auto, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Căci solistul Carla’s Dreams a fost surprins fix când își învăța partenera, pe modelul Andra Mirona Axentoi, să conducă.

La volanul unui Mercedes S Class, a cărui valoare se ridică la suma de 115.000 de euro, Carla’s Dreams avea să-și conducă partenera de viață către un loc potrivit pentru a o lăsa chiar pe ea pe locul șoferului. În tot acest timp, solistul i-a și oferit sfaturi pentru manevrarea adecvată a automobilului.

În momentul în care cei doi au ajuns într-o parcare, solistul trupei Carla’s Dreams a cedat locul șoferului în favoarea Andrei Mirona Axentoi, iar aceasta a condus autoturismul vreme de cinci minute.

Imediat după ce scurta repriză de condus a iubitei lui Carla’s Dreams s-a încheiat, ei au parcat automobilul și s-au îndreptat către un imobil, acesta fiind chiar blocul în care solistul și Andra Mirona Axentoi locuiesc împreună.

Andra Mirona Axentoi este model, cu studii în jurnalism. Aceasta a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei. 

Grație formelor bine definite, dar și frumuseții sale, Andra a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai, potrivit cancan.ro.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării