main logo
1040

Care sunt medicamentele naturale ce te scapă de răceli

În timpul sezonului rece, pregătiți două medicamente naturale, pline de vitamine, care vă vor salva de răceli și viroze.

Care sunt medicamentele naturale ce te scapă de răceli

Aceste preparate nu sunt doar utile, ci și foarte gustoase. Chiar și copiii le vor mânca cu plăcere. În același timp, nu durează mai mult de 10 minute pentru a pregăti, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

Prima variantă. Ingrediente (pentru 500 ml):

miere - 200 grame,
lămâie - 150 grame,
ghimbir - 20 grame.

Prepararea 

Tăiați lămâia în bucăți și îndepărtați semințele. Puneți bucățile de lămâie în vasul blenderului cu tot cu coaja. Adăugați ghimbirul și mixați până la o consistență omogenă. Se toarnă mierea și se mixează încă 30 de secunde. Turnați amestecul finit într-un borcan curat și uscat. Borcanul se ține în frigider nu mai mult de 3 luni

Varianta 2. Ingrediente (pentru 500 ml):
lămâie - 300 grame,
miere - 250 grame,
usturoi - 100 grame,
ulei de in - 2 linguri,
turmeric - 1 linguriță.

Prepararea

Tăiați lămâile felii și îndepărtați semințele. Bucățile de lămâie se pun în vasul blenderului. Adăugați căței de usturoi curățați. Adăugați turmeric și mixați până la omogenizare. Se completează cu miere și ulei de in. Încă o dată, amestecați totul bine  și turnați amestecul finit într-un borcan curat și uscat.

Lăsați medicamentul naturla, la macerat, în frigider timp de 5 zile, apoi âl puteți consuma. Apropo, mirosul de usturoi nu se va simți, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru respirație.

 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării