main logo
854

Care sunt centrele de Bacalaureat unde se va susține sesiunea repetată

Cei 4034 de candidați restanțieri vor susține proba/probele în 14 centre de Bacalaureat pentru sesiunea suplimentară. Dintre acestea 9 vor fi instituite în Chişinău, 2 în Bălți și câte unul la Cahul, Comrat și Edineț.

Care sunt centrele de Bacalaureat pentru sesiunea repetată

Totodată, au fost aprobate 15 comisii republicane de evaluare în sesiunea suplimentară, cu un număr total de 169 de profesori evaluatori, transmite Știri.md cu referire la moldoca.org.

Graficul sesiunii suplimentare a examenului de bacalaureat este următorul: pe 16 iulie va avea loc proba la „Limba şi literatura română pentru alolingvi”, la care s-au înscris 208 candidaţi; proba la „Limba de instruire” se va desfășura pe 17 iulie, la aceasta fiind admiși 572 de candidaţi; 18 iulie – proba la „Limba străină” – 1521 candidaţi; 19 iulie – proba la „Disciplina de profil”, la care s-au înscris cei mai mulți candidați – 2770; iar ultima probă – „Disciplina la solicitare”, la care au fost admiși 583 candidaţi, va avea loc pe 20 iulie.

Probele de examen vor începe la ora 10:00, iar rezultatele sesiunii suplimentare vor fi afișate în centrele de Bacalaureat pe data de 25 iulie 2018.

Pentru prima dată candidații care participă în sesiunea suplimentară au dreptul să depună contestații în decurs de 48 ore de la afișarea rezultatelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării