main logo
2829

Care este starea persoanelor internate după accidentul de la Buiucani

Nouă persoane care au avut de suferit în accidentul teribil produs ieri în sectorul Buiucani al Capitalei mai sunt internate în acest moment la Spitalul de Urgență.

Accidentul tragic de la Buiucani: Care e starea răniților internațiFoto: a1.ro

Starea șoferiței este extrem de gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

La reanimare se află și o femeie care se afla în troleibuz. Starea acesteia este gravă, dar stabilă.

Potrivit ultimelor informații, oferite în cadrul unui briefing de presă, la această oră rămân internați în spital trei bărbați și șase femei, care au traumatisme ale aparatului locomotor, ale organelor interne și cranio-cerebrale.

„Șoferița este supusă tratamentului intensiv ca să-i putem salva viața. Este conectată la aparatul de respirație dirijată”, a precizat medicul Spitalului de Urgență.

Toate persoanele implicate în accidentul de ieri beneficiază de tratament gratuit, indiferent dacă au sau nu poliță de asigurarea medicală.

Știri.md amintește că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

În urma accidentului teribilîncă un bărbat, care a fost transportat în stare gravă la spital, a decedat.

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemnea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferiță a stat închisă la Penitenciarul Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării