main logo
793

Care au fost revendicările Partidului Șor la protestul din PMAN

Reprezentanții Partidului Șor au protestat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) îmbulzindu-se după pâine, terci din hrișcă și conserve din carne, după care au dansat în jurul pomenilor primite.

Care au fost revendicările Partidului Șor la protestul din PMAN

Vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, a explicat jurnaliștilor că protestul a fost organizat pentru că „au avut ceva de spus”, transmite Știri.md cu referire la crimemoldova.com.

Protestatarii Partidului Șor au fost aduși în PMAN înainte de ora 14.00, când urma să înceapă protestul anunțat cu mai mult timp înainte  de către PAS, DA și PLDM. Maia Laguta, care a anunțat că va protesta duminică dimineață împotriva scumpirii carburanților, a cedat scena simpatizanților lui Ilan Șor.

Reprezentanții Partidului Șor au adus în PMAN o bucătărie de campanie, unde au fiert terci, la care au făcut coadă cei aduși să protesteze. După ce merindele au fost împărțite, beneficiarii au lăsat pachetele jos și au încins o horă de sărbătoare, pe o caniculă de peste 35 de grade. După comportament, unii păreau a fi în stare de ebrietate.

Cel mai greu se pare că a fost pentru polițiști, care au format un cordon pentru a-i proteja pe dansatorii lui Șor, fiind nevoiți să suporte pe arșiță echipamentul și uniforma de culoare neagră.

După plecarea simpatizanților lui Șor, în PMAN a rămas mizerie, pe jos fiind împrăștiată veselă din plastic. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării