main logo
1251

Caravana de Crăciun: Mai multe familii, surprinse cu daruri

Cinci familii cu un total de 23 de copii din satul Micăuți, raionul Strășeni, Republica Moldova au fost suprinse cu daruri din partea Inspectoratului General de Poliţie.

Caravana de Crăciun: Mai multe familii, surprinse cu daruri

Anunțul a fost făcut de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, el fiind de baştină din Micăuţi, transmite Ştiri.md.

Caravana de Crăciun a ajuns şi în raionul Rezina, la o famile cu 12 copii. În dar a fost adus un televizor şi o maşină de spălat. 

Și raionul Strășeni se numără printre localitățile din întreaga țară unde a pornit Caravana de Crăciun. Acolo patru familii cu 17 copii au primit daruri care le vor face sărbătoarea de Crăciun mai luminată datorită suportului oferit prin produse alimentare, de igienă şi cadouri.

Ulterior, membrii Caravanei de Crăciun s-au deplasat în satul Roșcani, raionul Strășeni.

Poliția Capitalei s-a alăturat campaniei naționale Caravana de Crăciun inițiată de Inspectoratul General al Poliției, aducând atmosfera sărbătorilor de iarnă în mai multe familii defavorizate și copiilor unei şcoli-internat din Capitală.

Astfel, polițiștii au împărțit pachetele cu daruri ( dulciuri, biscuiți, fructe, sucuri, produse alimentare, etc), părinților și copiilor din familiile social-vulnerabile.

În cadrul vizitelor, poliţiştii au fost întâmpinaţi cu zâmbete, poezii şi cântece recitate de copii, dezvăluind totodată secretele şi dorinţele adresate lui Moş Crăciun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării