main logo
3345

Cantină modernă pentru angajații Penitenciarului nr. 6 - Pruncul

Angajații Penitenciarului nr 16 - Pruncul vor avea parte de un spațiu modern unde își vor putea lua prânzul. Renovarea acestuia a fost posibilă grație unui proiect sindical comun dintre Penitenciarul nr. 16 - Pruncul, Asociația Sindicală „Gardianul” și FSM „Sindlex”.

Cantină modernă pentru angajații Penitenciarului nr. 6 - PrunculFoto: Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova

„Implementarea nemijlocită a proiectului a fost realizată de o angajată a penitenciarului, Inga Blîndu, care deține și funcția de președintă a Organizației Sindicale Primare din cadrul Penitenciarului nr.16-Pruncul”, scrie în comunicatul instituției, transmite Știri.md.

La evenimentul de lansare a proiectului și inaugurare a spațiului a fost prezentă conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, conducerea penitenciarului gazdă, președintele Asociației Sindicale „Gardianul” și membrii acesteia, conducerea Federației Sindicatelor din Moldova „Sindlex” și preoții capelani din cadrul SAP.

„Timp de cinci luni Inga Blându a studiat la Școala Sindicală din Moldova, iar la finalizare și-a asumat un proiect comun cu genericul „Un mediu curat este un mediu sănătos”. Scopul proiectului a constituit crearea unui mediul curat, plăcut și confortabil în cantina angajaților Penitenciarului nr. 16-Pruncul”, comunică reprezentanții penitenciarului.

De menționat că pe parcursul implementării proiectului, absolventa Școlii Sindicale a realizat un șir de acțiuni cum ar fi: chestionarea membrilor de sindicat și a angajaților pentru identifica necesitățile actuale, identificarea spațiului pentru amenajarea cantinei, rezultatul fiind unul pe măsura așteptărilor.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării