main logo
809

Candu și Filip, păziți cu serviete antiglonț la manifestația de 9 mai

Andrian Candu și Pavel Filip și-au făcut apariția la manifestația Partidului Democrat organizată cu ocazia Zilei de 9 mai, însă nu fără bodyguarzi.

Candu și Filip, păziți cu serviete antiglonț la manifestația de 9 mai

Pe tot parcursul evenimentului, dar și în timp ce mergeau pe stradă, aceștia au fost păziți cu umbrele și serviete antiglonț. Totodată, unii reprezentanți ai presei nu au fost lăsați să se apropie de conducerea de vârf a formațiunii, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

Pe tot parcursul manifestației din scuarul Catedrealei, Candu și Filip au fost însoțiți de cel puțin cinci bodyguarzi echipați cu serviete, dar și umbrele antiglonț.

După ce au părăsit perimetrul în care se defășura „sărbătoarea tuturor”, aceștia au continuat să ignore reprezentanții presei. Mai mult, unul dintre operatori a fost bruscat de către un bodyguard. 

Menționăm că astfel de elemente de protecție au fost observate pentru prima dată în ianuarie 2015, atunci când în fața mulțimii adunate în scuarul Teatrului de Operă și Balet a ieșit Vlad Plahotniuc, pe atunci pretendent la funcția de șef al Guvernului. Umbrele și serviete antiglonț au mai fost văzute și la alte evenimente la care au participat oficialii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării